Vi er kvalitetsbevidste og går op I at overholde aftaler

Vinduespudser i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og Nordjylland

Hvad koster det at få pudset vinduer?

Grundpriser for vinduespudser

1-10 ruder: 12,5 kr./rude
11-15 ruder: 10 kr./rude
16-25 ruder: 8,5 kr./rude
26-35 ruder: 7,5 kr./rude

Højdetillæg

Høj stue: 40 kr
1. Sal: 70 kr
2. Sal: 125 kr
3. Sal: 175 kr.

Din lokale vinduespudser

Vil du have et skinnende resultatet? Så er M- Clean det rette valg af vinduespudser i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn.

Læs mere om vinduespudsning.

Bemærk:

  • Ruder under 50 x 50 cm, tælles kun for 0,5 rude
  • Ruder over 150 cm på det ene led og over 75 cm på det andet tæller for 1,5 rude.
  • Ruder der på begge led over 150 cm tæller for 2 ruder.
  • Højdetillægget findes udefra boligens højestsiddende vindue.
  • Prislisten gælder ikke for veluxvinduer (skråvinduer). Sandsynligvis kan vi også godt vaske disse, alt efter hvordan og hvor højt de sidder. Spørge os endelig for en vurdering af det og pris.
  • Prislisten gælder ikke for vinduer på altan eller lign. Vi vil gerne se på disse og give et bud på hvordan vi bedst kommer til dem og prisen herpå.
  • Priserne gælder ved en fast aftale hver 4. uge.
    Ved en aftale hver 8. uge tillægges 15%

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi kommer meget gerne forbi og fortager optællingen og giver et helt uforpligtende tilbud. Man er også meget velkommen til at sende en mail med billeder af boligen til info@m-clean.dk, som vi giver tilbudet ud fra. De bør tages udefra og i god afstand af boligen og sådan at alle vinduer kan ses. Dette er en nem og hurtig måde at få et tilbud på opgaven.

Vask af rammer er naturligvis også en mulighed, men er ikke som udgangspunkt inkluderet i priserne. Det skyldes at rammers udformning variere meget og tidsforbruget dermed også variere. Spørg os gerne for en pris – det kan være helt ned til 25 kr. ekstra. Send evt. billede på mail info@m-clean.dk.

Vinduespudsning hos ejer- og beboerforeninger

Man kan med fordel kontakte os som en samling af beboere i et område eller ejendom. For os er det en stor fordel at have flere kunder samme sted, så derfor vil vi også meget gerne give yderlig rabat alt efter hvor meget der er tale om. Her kan afregningen stadig foregå individuelt, men kan vi fakturere samlet og derved gøre administrationen lettere, er det yderlig grund til rabat. Skriv eller ring gerne for yderlig information om dette.

Få pudset vinduer af en dygtig og kompetent vinduespudser

Du kan få besøg af en erfaren og moderne vinduespudser, da har vi ruter mange steder i mange byer. Disse ruter kører vi ca. hver 4. uge, og man bestemmer selv, om det er hver eller hver anden gang, man vil have pudset sine vinduer. Vores vinduespudsere har udgangspunkt i Aabybro, Nørresundby og Aalborg, men kører gerne i en stor radius herfra.

Vinduespudsning hos både private og erhverv i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn

Vores faste kundekreds omfatter mere end 1100 kunder fordelt hos både privat- og erhvervskunder.

Den største kundegruppe er de private, men vi har også mange trofaste erhvervskunder. Vi kommer forbi i et aftalt faste interval, fx hver fjerde eller ottende uge, alt efter hvad der passer til jeres behov.

Håndværkerfradrag på vinduespudsning

Med håndværkerfradrag kan man få fradrag for vinduespoleringen. Man skal selv indberette udgiften til skat. Læs mere om håndværkerfradag her.

Kontakt din vinduespudser i dag

M-Clean Vinduespolering – din vinduespudser i Aalborg, Aabybro, Nørresundby og omegn. Kontakt os for et tilbud på tlf. +45 70 60 53 80 eller mail info@m-clean.dk.